Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen

Vuonna 2017 SUFT:n henkilöjäsenmaksu on 60 euroa/v, yhteisöjäsenmaksu 75 euroa/v ja kannatusjäsenmaksu 500 eur/v. Jäsenyyttä voi hakea valmistuneet fysioterapeutit sekä lääkintävoimistelijat. Jäseneksi liittyminen tapahtuu seuraavasti:

Täytä oheinen jäsenhakulomake, jonka hyväksymällä (lähetä painike) lomaketiedot siirtyvät SUFT:n. Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen laskun jäsenmaksun suorittamiseksi. Jäsenyys rekisteröidään tilisuorituksen perusteella. ÄLÄ maksa jäsenmaksua ennen kuin saat laskun!

Jäsenrekisteriä (nimi- ja yhteystiedot) ylläpidetään Eneroc Oy:n toimesta. Jäsenrekisteritietoja ei käytetä muuhun kuin tiedottamiseen, jäsenpostitukseen sekä SUFT:n koulutustarjonnan kohdentamiseksi ja SUFT jäsenprofiilin selvittämiseksi. Henkilökohtaisia tietoja ei julkaista ilman erillistä lupaa.

Jäsenmaksu sisältää:

  • yhdistyksen jäsenyyden
  • osallistumisen mainittuihin SUFT:in koulutuksiin jäsenhintaan
  • BJSM lehden nettiversion
  • Pääsyn SUFT -jäsenlehtien arkistoon
  • pääsyn www.suft.fi jäsensivuille sekä suljettuun facebook -ryhmään, joissa julkaistaa ja jaetaan alan tutkimuksia, artikkeita yms. Lisäksi ne ovat hyviä väyliä käydä keskusteluita muiden fysioterapeuttien kanssa.

 

 

Liity jäseneksi!

 

Voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella!

 

Liity postituslistallemme!

Postituslistallamme julkaisemme uutisia ja muuta ajankohtaista asiaa Suft:n toiminnasta ja koulutuksista. 

Liity!

 

Mahdolliset kysymykset voit lähettää toimistosihteerillemme sähköpostiosoitteeseen:

toimisto@suft.fi

 

Terveisin

Suft:n hallitus